de Boerderij

Veel soorten groente en fruit die wij in de winkel verkopen worden vers geteeld; dit is wel afhankelijk van het seizoen. Om het seizoen voor verschillende groenten te verlengen hebben wij een tunnelkas waardoor wij van begin april tot en met de kerst bladgroenten van eigen erf hebben.

Wij telen deze groenten en fruit op en rond ons erf, deze teelten worden gecontroleerd door de SKAL, kunt u ons vinden onder nummer 27342. Elk bedrijf dat biologische producten teelt moet zo'n nummer hebben zo kan de consument zien dat de producten echt biologisch zijn.

Ook leveren wij aan verschillende collega boerderijwinkels en webwinkels: de Korenschoof, de Grote Verleiding en aan Vers op Walcheren en d'Arke natuurvoeding en broodjes

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Neem contact op

Contactgegevens

Perduinsweg 3
4371SC Koudekerke
T 0118627562
E bioduin@hotmail.com
KvK 51755599

Bioduin

Bioduin teelt en verkoopt biologische groente en fruit. De vele verschillende producten, uiteenlopend van bonen tot bladgroentes, worden in de ochtend voor opening van de winkel vers geoost. De winkel van Bioduin bevat een compleet assortiment aan biologische producten. Voor goede voeding hoeft u nergens anders meer heen.

Volg ons