Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

De Boerderij

Veel soorten groente en fruit die wij in de winkel verkopen worden vers geteeld; dit is wel afhankelijk van het seizoen. Om het seizoen voor verschillende groenten te verlengen hebben wij een tunnelkas waardoor wij van begin april tot en met de kerst bladgroenten van eigen erf hebben.

Wij telen deze groenten en fruit op en rond ons erf, deze teelten worden gecontroleerd door de SKAL, bij de SKAL kunt u ons vinden onder nummer 27342. Elk bedrijf dat biologische producten teelt moet zo'n nummer hebben zo kan de consument zien dat de producten echt biologisch zijn.

Ook leveren wij aan verschillende collega boerderijwinkels, restaurants en webwinkels: de Grote Verleiding, Zeeuwse streken en Biodrome

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren