Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Winkel

Alle vers geteelde groente en fruit komen uiteindelijk in de schappen van onze boerderijwinkel te liggen, zodat we een groot deel van het jaar verse groenten en fruit in de winkel hebben. Omdat we niet alles zelf kunnen telen halen we voor de winkel ook producten bij collega Bioboeren uit de regio, zoals aardappels en uien bij de Korenschoof, de eieren bij mts blok, kaas de Mekkerstee. Brood komt bij een bakker verderop uit het land vandaan, van Bakker Zonnemaire. We hebben een klein assortiment vers in de winkel maar uit het grote assortiment van de bakker kunt u ook bestellen.

Ook kunt u bij ons in de winkel terecht voor een groot aanbod van losse droogwaren waarvan u dus zelf bepaalt hoeveel u er van mee wilt nemen.


Bestellen
Groente, fruit en doorgwaren
Wilt u iets wat wij niet in het assortiment hebben kunnen wij dat in overleg voor u bestellen.

Brood
Op maandag morgen voor acht uur moeten wij de brood bestelling voor de woensdag doorgeven, op donderdag morgen voor acht uur moeten wij de brood bestelling voor de zaterdag doorgeven. Als u iets wilt bestellen geen probleem maar geef het optijd aan ons door.

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren