Winkel

Alle vers geteelde groente en fruit komen uiteindelijk in de schappen van onze boerderijwinkel te liggen, zodat we een groot deel van het jaar verse groenten en fruit in de winkel hebben. Omdat we niet alles zelf kunnen telen halen we voor de winkel ook producten bij collega Bioboeren uit de regio, zoals aardappels en uien bij de Korenschoof, de eieren bij mts blok, vlees bij Huis Ter Mee, kaas van Ter Linde en de Mekkerstee. Brood komt bij een bakker verderop uit het land vandaan, van Bakker Zonnemaire. We hebben een klein assortiment vers in de winkel maar uit het grote assortiment van de bakker kunt u ook bestellen.

Ook kunt u bij ons in de winkel terecht voor een groot aanbod van losse droogwaren waarvan u dus zelf bepaalt hoeveel u er van mee wilt nemen.

Bestellen

Groente, fruit en doorgwaren

Wilt u iets wat wij niet in het assortiment hebben kunnen wij dat in overleg voor u bestellen.

Brood

Op maandag morgen voor acht uur moeten wij de brood bestelling voor de woensdag doorgeven, op donderdag morgen voor acht uur moeten wij de brood bestelling voor de zaterdag doorgeven. Als u iets wilt bestellen geen probleem maar geef het optijd aan ons door.

Openingstijden

Bioduin opent zijn deuren op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op woensdag zijn wij geopend van 13.00 - 19.00 uur, donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij ons terecht van 9.00 - 15.00 uur.

Bij ons kunt u pinnen.

Contactgegevens

Perduinsweg 3
4371SC Koudekerke
T 0118627562
E info@bioduin.nl
KvK 51755599

Bioduin

Bioduin teelt en verkoopt biologische groente en fruit. De vele verschillende producten, uiteenlopend van bonen tot bladgroentes, worden in de ochtend voor opening van de winkel vers geoost. De winkel van Bioduin bevat een compleet assortiment aan biologische producten. Voor goede voeding hoeft u nergens anders meer heen.

Volg ons